vpis v naše programe

Vpis v naše programe poteka skozi vse leto.


Za vse informacije nas kontaktirajte na TELEFON: 041-715-845 ali EMAIL: 
info@sd-pohorje.si

V kolikor vas zanimajo podrobne informacije o programih si oglejte naslednje povezave:

vadba za otroke in mladostnike
tekmovalna atletika
vadba za odrasle

Lahko pa se (informativno) vpišete preko spletnega obrazca.

 

Informativni vpis v Športno društvo Pohorje*:


Pogosta vprašanja in odgovori

Glavna razlika med programoma je v tem, da v programih, ki jih ponuja ŠD Pohorje z otroci vadijo naši vaditelji, trenerji in učitelji športne vzogoje, v programu Otroška športna akademija pa vključujemo še zunanje sodelavce iz področja posameznega športa.
Otrok je lahko vključen le v program ŠD Pohorje, kar pomeni, da spoznava le športe, ki jih ponuja ta program. V kolikor pa je otrok hkrati vključen še v program Otroške športne akademije, pa ima možnost spoznati še dodatne športe, ki jih predstavljajo zunanji sodelavci iz področja posameznega športa.
Skupine so oblikovane homogeno, glede na starost in sposobnost otrok in ne gleda na program, ki ga otrok obiskuje. Otroci, ki so vključeni le v program ŠD Pohorje in otroci, ki so hkrati vključeni še v program Otroška športna akademija vadijo skupaj. Otroci, ki so vključeni še v program Otroške športne akademije, se udejstvujejo tudi dodatnih športov, ki jih ta program ponuja.
V kolikor otrok ne želi, ne rabi obiskovati vseh športov, ki jih ponuja program Otroške športne akademije. V tem primeru ostane s skupino otrok, ki ni vključena v program Otroške športne akademije.
Vsi športi se ne odvijajo na isti lokaciji zaradi prostora in rekvizitov, ki so potrebni za posamezni šport.
Seveda. Prva ura, ki jo obiščete je poizkusna. Tako se boste lažje odločili, če vam program odgovarja.
Vpis na vadbo poteka skozi celo leto in je možen kadarkoli, v kolikor skupina, v katero vpisujete otroka ni polna.
Izbor termina vadbe je možen, vendar nas je o tem potrebno obvestiti pisno ali preko elektronske pošte.
Kadar vadba poteka na prostem, morajo biti otroci vremenu primerno oblečeni (kratke hlače in kratka majica, trenirka, vetrovka, kapa in rokavice) in obuti (teniski), kadar pa vadba poteka v telovadnici pa je zraven športnih oblačil obvezna tudi čista obutev (teniski). Kadar je na programu kakšen dodaten šport pa vas obvestimo o primerni športni opremi.
V primeru dežja vadba odpade in jo nadomestimo v drugem terminu v kolikor je to mogoče. Najkasneje eno uro pred pričetkom vadbe, lahko na spletni strani in Facebook profilu najdete informacije o poteku vadbe, hkrati pa vam pošljemo tudi obvestilo na vaš elektronski naslov.
V kolikor gre za daljšo odsotnost zaradi bolezni ali dopusta, nas je potrebno o tem obvestit pisno ali na elektronski naslov.

Cenik vadbe in pogoji poslovanja

Scroll to Top