APS Slovenije v mnogobojih

Danes je v Mariboru potekal atletski pokal Slovenije v mnogobojih, ali drugače, ekipno državno prvenstvo v mnogobojih. Naš klub je zastopalo šest atletinj in atletov v kategorijah U12 in U14.

Najboljše sta se odrezala Zala Jagodič, ki je v kategoriji pionirk U12 osvojila 5. mesto, med svojimi letniki pa zanesljivo zmagala in Blaž Fošnarič, ki je prav tako osvojil 5. mesto v kategoriji dečkov U12, kolajna pa se mu je izmuznila v zadnji disciplini. Pri skoku v daljino, pa je posamično osvojil odlično 3. mesto.

V deseterico se je uvrstil še Miha Krajnc v kategoriji dečkov U14, kjer se je zelo izkazal v zadnji disciplini, teku na 600m. Erik Kampuš je v kategoriji dečkov U14 osvojil 17. mesto, vendar pa pravo moč pokazal v teku na 600m, kjer je med leto dni starejšimi vrstniki osvojil odlično 3. mesto. Med atleti v svoji kategoriji je osvojil odlično 4. mesto.

Tako Brina Kolednik v kategoriju U12, kot Elias Mulec v kategoriji U14, sta osvojila odlično 22. mesto med leto dni starejšimi vrstniki, med svojimi letniki pa se uvrstila na 6. oziroma na 7. mest.

Edina popolna ekipa je bila ekipa dečkov U14, kjer so Miha, Erik in Elias osvojili odlično 3. mesto med 13. uvrščenimi klubi.

Iskrene čestitke za mnoge osebne rekorde in odlične rezultate.

Lep športni pozdrav!

Scroll to Top